ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

Το πελατολόγιο της Alafogianni.gr  διακρίνεται για τις μακροχρόνιες συνεργασίες με Δημόσιους αλλά και Ιδιωτικούς φορείς .

Για τη κατασκευή φυτεμένου δώματος για τις ανάγκες του Ελληνοαμερικάνικου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος με την επωνυμία “Κολέγιο Αθηνών – Κολέγιο Ψυχικού”. Για τη κατασκευή φυτεμένου δώματος στο κέντρο αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ.  Για την κατασκευή και συντήρηση πρασίνου σε εξοχικές κατοικίες στη θέση ΤΡΟΥΛΟΣ στη Μύκονο.

Για την παροχή υπηρεσιών εργασιών συντήρησης πρασίνου σε ανοιχτούς χώρους της εταιρείας για την περίοδο 2015 – 2016 και μέχρι σήμερα.

Για την συντήρηση πρασίνου και αρδευτικών δικτύων σε διάφορες περιόδους.

Για τις υπηρεσίες καθαρισμού οικοπέδων και κοινόχρηστων χώρων από χόρτα, από προϊόντα κλαδεύσεων και ογκώδη αντικείμενα   για την αντιπυρική περίοδο 2015,2016.

Για τις υπηρεσίες αποψίλωσης χόρτων για την αντιπυρική περίοδο 2015.

Για τις εργασίες κατασκευής και συντήρησης πρασίνου σε ΧΥΤΑ.

Για τη διενέργεια κλαδέσευων, αποψίλωσης χόρτων και εγκατάστασης πρασίνου σε διάφορες χρονικές περιόδους. Διοργάνωση εθελοντικής αναδάσωσης και αποκατάσταση της καμμένης έκτασης στο Ντράφι

Για τις υπηρεσίες καθαρισμού οικοπέδων  για την αντιπυρική περίοδο 2016.

Για τις υπηρεσίες κλαδεύσεων με επίγεια συνεργεία για την περίοδο 2015-2016.

Για την παροχή υπηρεσιών εργασιών συντήρησης πρασίνου σε ανοιχτούς και εσωτερικούς χώρους  της εταιρείας σε διάφορες χρονικές περιόδους.

Για την ετήσια συντήρηση του αρδευτικού δικτύου για την περίοδο 2016.

Για την συντήρηση πρασίνου σχολείων, ΚΑΠΗ, βρεφονηπιακών σταθμών και των εγκαταστάσεων της κατασκήνωσης στον Αγ. Ανδρέα για την περίοδο 2017.

Για τις υπηρεσίες κλαδεύσεων υψηλών κι επικίνδυνων δένδρων για την περίοδο 2017.

Για την παροχή υπηρεσιών εργασιών συντήρησης πρασίνου σε ανοιχτούς και εσωτερικούς χώρους της εταιρείας σε διάφορες χρονικές περιόδους.

Για την εκτέλεση αναδασωτικών εργασιών και καθαρισμού εύφλεκτης βιομάζας.

Για τη παροχή υπηρεσιών ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ κλαδεμάτων για τις ανάγκες υλοποίησης κλαδοκαθάρων με την τεχνολογία της κομποστοποίησης.